welcome


♥ Nuffnang Premiere Screening of KL Zombi! ♥

 
 
 Hai apa khabar u all ? Ermmm... hari nie Leez n Mr. Hubby nak p tengok wayang. :-) (senyum sampai telinga). Al-maklumlah NUFFNANG bagi tiket free, so jangan lepaskan peluang yang ada kan? Leez nak tau ada siapa2 lagi tak yang akan pergi tengok KL ZOMBI? Movie ni akan ditayang kan pada 29 Ogos 2013. Tapi ni istimewa  untuk ahli NUFFNANG :-D
 
 
KL Zombi Official Movie Poster
 Date: 22nd of August 2013 (Thursday)
Time: 9.00PM
Venue: Cathay Cineplex e@Curve

Leez rasa movie best kot...tapi tak boleh bagi bintang lagi la, kene tengok dulu pastu baru boleh bagitau camne cer ni best ke tak. So, sebelum tengok wayang leh jalan2 kat the Curve..Lagipon kami memang selalu tengok wayang kat The Curve coz bagi Leez tempat nya selesa..Kalau nak tau serba sikit movie nie jom tengok trailer nie.
 

OFFICIAL TRAILER KL ZOMBI , DI PAWAGAM 29 OGOS 2013!!

 

 

4 comments:

Cik Mun said...

selamat menonton ye..waaaa...nk tgk jgakk..

Siti Nor Azliza said...

jom..tapi tiket 2 jer yang...

Sifu wan said...

Salam
Tak seram ke? Pasti ada unsur komidi yang diselitkan.

Sifu wan said...

Salam
Tak seram ke? Pasti ada unsur komidi yang diselitkan.

♥Tinggalkan Jejak Anda♥